Gi vekk klær du ikke bruker, sommerens vakreste eventyr!

Dette kan gjøres på noen enkle trinn, følg med:

Ta ut og se over hva du har i garderobeskapet ditt. Seriøst, trenger du alt dette? Ikke vær sentimental, urealistisk eller gjerrig. Vær hard og rydd! Samle alle klær som er for små, ubrukt (klær som har hatt prislappen på i to år fordi de er 3 størrelser for liten... gi dem vekk!) og de du aldri kommer til å bruke igjen i en liten (eller stor) haug som vist på bildet

Pakke dem i poser. De skal være rene og ikke utslitte. Vær en wonderwoman, dette gir deg god karma. Å gi vekk klær er en god gjerning, både for andre mennesker, miljøet og klesskapet ditt. Du blir en superhelt!

Legg posene i nærmeste miljøvennlige transportmiddel

Lokaliser en bok som ser omtrent slik ut, både UFF, Fretex og Frelsesarmeen har slike konteinere rundt om kring.

Parker transportmiddelet, finn fram posene og dytt dem pent ned i konteineren. På denne UFF boksen er det en lapp om hvor klærne havner. De kan havne hvorsomhelst i verden, kommer bare ann på hva slags klær det er. Varme viterklær kan havne i kalde land, som Russland. Sommerklær kan havne et sted i Afrika. Resten selges i UFF butikker rundt om i det ganske land. 

Hurra og gratulerer! Du er nå en ekte superhelt!

For dere som ikke vil gi vekk klær du ikke bruker, blir dette resultatet når du åpner klesskapet ditt. For alltid, du er herved advart. Karma vettu

 

Hilsen,

Sypiken

2 kommentarer

Serina

26.07.2012 kl.22:45

Har gitt sju bæreposer til Fretex i sommer <3

Og funnet omtrent like mye fint der.

Sypiken

27.07.2012 kl.11:29

Kjempebra :-) jeg har funnet mye fint på epla.no. Så blir et innlegg om det etterhvert

Skriv en ny kommentar

Sypiken

Sypiken

24, Volda

En blogg om en pike som utfordrer seg selv. Jeg skal ikke kjøpe nye klær på et helt år. Derimot kan jeg kjøpe klær på bruktbutikker, og sy disse om etter mine behov. Ettersom jeg ikke kan sy, blir det spennende å se hvordan dette utvikler seg. Dette skal jeg dele med dere på bloggen min. Etterhvert vil jeg prøve å sy hele plagg. Denne utfordringen er ikke bare pengebesparende, men også veldig miljøvennelig!

Kategorier

Arkiv

hits