Bursdagskjole

Siden jeg ikke kjøper nye klær i år, kunne jeg logisk nok ikke kjøpe meg en ny kjole til bursdagen min. Men, jeg kunne jo selvfølgelig fikse på en jeg har fra før av!  På bursdagen sin er en jo selvfølgelig prinsesse, med tiarra og en stor dose rosa. Jeg har ingen rosa kjole, så hvorfor ikke bare legge til noe av den særs feminine og herlige fargen? Rosa er en farge som man blir glad av, enten man liker den eller ikke. 

Jeg har masse små rosa og hvite plastblomster på hybelen min. Disse blomstene tenkte jeg at jeg like godt kunne sy på kjolen. Jeg fant fram en yndig ballerinakjole, tok nål, tråd og blomster fatt. Etter noen timer hadde jeg en helt ny kjole, som bare jeg har. 

Nesten litt stolt, og virkelig fornøyd med resultatet.

Den hvite capen, tror jeg egentlig er et omslagskjørt av et underlig slag som jeg fant på Gjenbruk i Ørsta. Jeg syns den var fin, og tenkte den egentlig gjorde bedre nytte som cape over blomsterkjolen. 

Sypikeprinsesse fyller 24 år, hurra!

 

Jeg syns det ble fint! 

 

Hilsen,

Sypiken

6 kommentarer

alexandra

19.feb.2012 kl.16:50

Kjempefin kjole! Den ble som skapt for deg, prinsessa!

Serina

19.feb.2012 kl.20:04

NYDELIG! Cripes jente, dette har du teken på. Også så fin på håret du var. Helt perfekt! Gratulerer på etterskudd.

Serina

19.feb.2012 kl.20:09

Kepen ser litt ut som et ballerinaskjørt forresten. Hadde et slikt i "gamle dager" X) Kul gjenbruk.

Sypiken

19.feb.2012 kl.20:13

Takk for skryt :) Det motiverer virkelig.

Serina: Ja jeg tror faktisk det er et ballerinaskjørt, det er en liten merkelapp inni det det stor et eller annet "Dancing clothing". Fin var den iallefall :)

R.I.

20.feb.2012 kl.10:01

Så fin!! Kjempefin prinsessekjole også! Liker de blomstene :) Håper du hadde en super bursdag og får et enda bedre år :)

Sypiken

20.feb.2012 kl.15:43

R.I.: Flowerpower vettu

Skriv en ny kommentar

Sypiken

Sypiken

24, Volda

En blogg om en pike som utfordrer seg selv. Jeg skal ikke kjøpe nye klær på et helt år. Derimot kan jeg kjøpe klær på bruktbutikker, og sy disse om etter mine behov. Ettersom jeg ikke kan sy, blir det spennende å se hvordan dette utvikler seg. Dette skal jeg dele med dere på bloggen min. Etterhvert vil jeg prøve å sy hele plagg. Denne utfordringen er ikke bare pengebesparende, men også veldig miljøvennelig! Se gjerne på fotobloggen min: http://timeisalwaysnow.tumblr.com/

Kategorier

Arkiv

hits