Pimp my t-shirt

Da har jeg to ferdige "nye" t-skjorter som har skiftet ham å vise fram. Hadde egentlig planer om tre, men det tredje resultatet var ikke noe å skryte av. Det er nok ikke alltid ting blir som man hadde planlagt, men man lærer jo av feilene og dermed blir man flinkere. Konklusjon: jeg er blitt bittelitt flinkere

T-shirt remake nr.1 


Den klassiske I <3 NY t-skjorten trenger vel ingen videre presentasjon. 
For å gi den en ny look har jeg rett og slett klippt den, slik at den nesten kan minne om hva vi gikk med på 90-tallet. Jeg klippte også armene og halsen, for ellers ble det for mye "tøy" der oppe, og det ser litt røffere ut med avklippte kanter som bretter seg (t-skjorte stoffet har det med å brette seg selv når du klipper i det).Jeg har ikke klippt av den nederste delen av tskjorten, men heller beholdt de og strekt de (stoffet er svært tøyelig) og lagd knytting i ryggen. Buen strevde jeg lenge med å få til, men til slutt gikk det, med hjelp av knapper. Jeg ville ikke ha en synlig søm i ryggen, så jeg sydde bare sikksakk-søm rundt kanten, brettet den og sydde på knapper, det kan dere se nærmere på neste de neste bildene. 


 Her er knappene, røde for å passe til hjertet på fronten. 

 

T-shirt- remake nr.2

Denne gangen ble jeg inspirert av en link en venn sendte http://www.lakelandlocal.com/2011/08/diy-fringe-scarf/ 

Men værsåsnill'a se på min oppskrift, den er mye gøyere!

Ta 1.stk sliten t-skjorte, som vist på bildet. 

Klipp av toppen/halsen, rett under armene

Den skal bli sånn

Så klipper du rett og slett underdelen i frynser, så lange som du ønsker. Det skal selvfølgelig være en kant øvers, frynsene MÅ henge sammen. 

Så drar du i dem, en etter en. Slik at du blir lange og bretter seg. Som jeg nevnte tidligere, er bommulstoffet i t-skjorter tøyelig. 

Tadah!! Du har ditt eget, hjemmelaget frynseskjerf! Her ser vi en særs fornøyd Sypike. 

 

Hilsen,
Sypiken

6 kommentarer

Serina

13.feb.2012 kl.14:25

Wowza, du begynner å få en skikkelig funky garderobe ut av dette prosjektet. Likte knappedetaljen spesielt godt ;)

Sypiken

13.feb.2012 kl.16:39

Serina: Takk! Jeg liker knappene jeg også. Hadde kanskje vært kult om de var en anelse større, men jeg tok det jeg hadde for hånden.

R.I.

14.feb.2012 kl.00:26

Så artig frynseskjerf!!

Sypiken

14.feb.2012 kl.10:58

R.I.: Ja ikke sant? Og så enkelt å lage! Det kan virkelig løfte opp et antrekk, for det er en veldig fiffig detalj.

Elise

15.feb.2012 kl.06:11

Jeg er imponert over fantasien og over det dristige resultatet. Schwung over det ryggstykke. På en sommerdag trenger du vel ikke engang trøye under? Fikk med sammenhengen rødt undertrøy og røde knapper. Liker knappelering. Skjerfet er jo bare genialt.

Gleder meg til fortsettelsen. Har du klart å komme deg gjennom januar/februarsalgene uten å "falle"??

Sypiken

15.feb.2012 kl.10:20

Elise: Takk! :) Så kjekt med skryt.

Jeg har greid å omtrent ikke falle i det hele tatt, så det er jo herlig!

Skriv en ny kommentar

Sypiken

Sypiken

23, Volda

En blogg om en pike som utfordrer seg selv. Jeg skal ikke kjøpe nye klær på et helt år. Derimot kan jeg kjøpe klær på bruktbutikker, og sy disse om etter mine behov. Ettersom jeg ikke kan sy, blir det spennende å se hvordan dette utvikler seg. Dette skal jeg dele med dere på bloggen min. Etterhvert vil jeg prøve å sy hele plagg. Denne utfordringen er ikke bare pengebesparende, men også veldig miljøvennelig! Se gjerne på fotobloggen min: http://timeisalwaysnow.tumblr.com/

Kategorier

Arkiv

hits